Главният изпълнителен директор на Боинг Денис Мюленбур подаде оставка, съобщава компанията,

...
Главният изпълнителен директор на Боинг Денис Мюленбур подаде оставка, съобщава компанията,
Коментари Харесай

След серия издънки, шефът на Боинг подаде оставка

Главният изпълнителен шеф на " Боинг " Денис Мюленбур подаде оставка, оповестява компанията, обявявайки за нов изпълнителен шеф Дейвид Калхун, оповестяват БиБиСи и " Спутник ".

" Силно имам вяра в бъдещето на Боинг и 737 MAX. За мен е чест да управлявам тази страхотна компания и 150 000 отдадени чиновници, които работят интензивно, с цел да основат бъдещето на авиацията ", съобщи Калхун, който остава член на борда.

" От името на целия съвет на шефовете сме удовлетворени, че Дейв се съгласи да управлява Боинг в този сериозен миг. Дейв има сериозен опит в промишлеността и потвърден опит в водачеството. Той признава провокациите, пред които би трябвало да се изправим и с неспокойствие чакам да работя с него и с останалия екип на Boeing, с цел да подсигуряваме, че през днешния ден това значи нов път напред за нашата компания ", разясниха шефовете на компанията.

Оттеглянето на Денис Мюленбург бе неизбежно, въпреки че пристигна по-рано, в сравнение с мнозина чакаха, добавя БиБиСи. След случаите със самолетите на компанията, той сблъсква със сериозни рецензии към корпоративната култура в " Боинг "  и взаимоотношенията с регулаторите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР